Catherina Juel


Catherina Juel FotoSnakker:
  • Engelsk
  • Norsk
  • Dansk

Bio

Catherina Juel er utdannet psykolog fra Københavns Universitet. Catherina har flere års erfaring som psykolog i spesialisthelsetjenesten i tillegg til erfaring fra privatsektoren, der hun jobber med undervisning.

Catherina anvender evidensbaserte metoder i behandlingen av angstlidelser, depresjon, traumelidelser, spiseforstyrrelser og eksistentielle utfordringer. De konkrete metodene Catherina anvender i behandlingen avhenger av hva som er mest hensiktsmessig for nøyaktig din problemstilling. Catherina anvender blant annet metoder innen kognitiv og metakognitiv terapi samt traumebehandlingsmetoden EMDR.

Catherina har bodd og jobbet i flere forskjellige land og har derfor også god erfaring med tematikker som kultursjokk, integration og ensomhet.
 
“De fleste menneskene vil på et tidspunkt i livet møte på utfordringer som det kan være lurt å få professionel hjelp til. Når du kommer i behandling hos meg, vil du bli møtt av en oppriktig nysgjerrighet omkring deg og problemet ditt, samt noen konkrete verktøy som raskt vil hjelpe deg i din nåværende situasjon. Du vil møte en psykolog som både lytter til deg samtidig med at jeg er opptatt av å utfordre de mønstrene som forhindrer deg i å leve livet fullt ut. Min erfaring er, at alle kan få det bedre uanset hvor store eller små problemene er.”
 
Catherina tilbyr terapi på norsk, dansk og engelsk.

Kalender