For deg

Lifekeys er også tilgjengelig for enkeltpersoner. Bestill online video- eller telefonkonsultasjoner til tidspunkt som passer deg. Enten problemene dine er store eller små, på jobb eller hjemme, vi er der for deg.

Registrer deg og la oss finne den beste psykologen for dine behov.

Registrer deg
Ung mann i naturen

Bestill din første time

Opprett konto

Registrer deg og opprett din Lifekeys-profil

Ta vår psykologspleis

Finn den psykologen som passer best for deg

Bestill time

Velg prisalternativet og tidspunktet du ønsker

Opprett konto

Registrer deg og opprett din Lifekeys-profil


Ta vår psykologspleis

Finn den psykologen som passer best for deg


Bestill time

Velg prisalternativet og tidspunktet du ønsker

Lifekeys-medlemskap

Klar til å fokusere på din mentale helse? Registrer deg for Lifekeys sitt medlemskap: det er det første skrittet mot en sunnere hverdag. Vi vil gi støtten du trenger for å prioritere din livskvalitet. La oss begynne denne reisen sammen.

Hva er inkludert

Rabatt på psykologtimer

Trenger du støtte eller ønsker å forbedre deg i noen deler av livet ditt? Match med en av våre psykologer! Få den beste støtten raskt og enkelt. Interessert i flere timer? Du kan kjøpe nye til rabattert medlemspris.

Mental helsesjekk

Gå gjennom en spørreundersøkelse for å få en vurdering av din mentale helse og velvære. Bruk Mental helsesjekk for å overvåke fremgangen din og holde deg motivert for å nå dine neste mål.

Kurs

Vet du hvordan du skal takle stress eller bli mer robust? Med våre kurs kan du lære og utvikle nye ferdigheter. Det beste er at du kan gjøre det når som helst, hvor som helst, i ditt tempo. Hva blir ditt neste fokus?

Personlighetstest

Har du noen gang lurt på hva ditt skjulte potensial er? Ta personlighetstesten for å få en bedre forståelse av deg selv. Start med din personlighet: finn styrker og muligheter for å bygge en bedre versjon av deg selv.

Faktureringsalternativer

Måned-til-måned

 • 1 psykologtime inkludert

Diskuter dine mål med en psykolog. Basert på dine behov, vil psykologen hjelpe deg med å planlegge fremtidige timer for å gi deg best mulig støtte.


1490kr/ måned
Anbefalt

6 måneder

 • 6 psykologtimer inkludert

6 psyklologtimer er en fin måte å starte på. Dette lar deg sette opp ukentlige timer med psykologen fra starten av, og gjør det mulig med støtte over tid.


1350kr/ måned
Spar 840 kr

Årlig

 • 12 psykologtimer inkludert

Med 12 timer gjør du det mulig å ha jevnlige samtaler med psykolog over tid. I tillegg til alle andre medlemsfordeler vil psykologen din tilby skreddersydd terapi som er tilpasset dine behov.


1250kr/ måned
Spar 2880 kr
Hvis du velger alternativet Måned-for-måned, vil du motta én time-enhet per måned. Med 6-måneders- og 12-månedersalternativene vil du motta alle time-enhetene(henholdsvis 6 eller 12) i begynnelsen av perioden.Medlemskapet fornyes automatisk ved slutten av perioden. Du kan avbryte automatisk fornyelse når som helst, medlemskapet varer til slutten av gjeldende periode.Du kan lese våre avbestillingsregler her.

Prisalternativer

Hva er dine preferanser? Du har muligheten til å velge mellom en videosamtale på plattformen vår eller samtale over telefon. Hver økt har en varighet på 50 minutter.

Enkelttime

1500kr

 • 1 video- eller telefonsamtale
 • 50 minutter

Fem timer

1300kr/hver
Spar 1000 kr

 • 5 video- eller telefonsamtaler
 • 50 minutter hver

Ti timer

1200kr/hver
Spar 3000 kr

 • 10 video- eller telefonsamtaler
 • 50 minutter hver

Time gjennom medlemskap

1190kr/hver
Beste verdi

 • 1 video- eller telefonsamtale
 • 50 minutter

Kom i gang!

Logg inn og fullfør en kort undersøkelse for å bli spleiset sammen med den beste psykologen for dine behov.

Registrer deg