Om oss

Vi bruker innovative digitale verktøy, kombinert med dyktige psykologer, for å gi den løsningen dine ansatte trenger.
Lifekeys i møte

Hvordan vi jobber

Psykisk helse er en global utfordring med store økonomiske og menneskelige kostnader.

Vi i Lifekeys arbeider for å løse dette problemet. Videre mener vi at arbeidsplassen er en ideell setting for å skape bærekraftig endring ved å fremme positiv vekst i folks personlige og profesjonelle liv. Ved å utnytte kunstig intelligens og engasjerende digitale verktøy sammen med kliniske psykologer, utvider vi tilgangen til mental støtte på en rask, tilpasningsdyktig og kostnadseffektiv måte.

I Lifekeys er vi drevet av en felles lidenskap for mental helse. Vår grunnlegger og CEO, Gudmundur Ebenezer, er klinisk psykolog og har selv sett både de negative konsekvensene av dårlig mental helse, men også de positive effektene av å gi individer effektive verktøy til å ta kontroll over deres egen helse og livssituasjon.

Hos Lifekeys blir man alltid møtt med vennlig og profesjonell kommunikasjon, både som samarbeidspartner, leverandør eller kunde. Hele teamet vårt er dedikert til å levere produkter og tjenester til våre kunder av den høyeste standard. Først da kan vi utgjøre en meningsfull forskjell for arbeidsplasser og individer.

Ledelsen

Bilde av Gudmundur Ebenezer

Founder, CEO

Gudmundur Ebenezer

ge@lifekeyshealth.com
Bilde av Erik Hellestøl

Co-founder, CCO

Erik Hellestøl

eh@lifekeyshealth.com
Bilde av Oleg Surkov

CTO

Oleg Surkov