Om oss


Mennesker som holder hender inni Lifekeys logo

Hva er Lifekeys?

Lifekeys er en online psykologtjeneste som tilbyr video konsultasjoner og tema-baserte seminarer med utvalgte psykologer. Siden oppstart i 2017, har vi hatt høye standarder for innovative løsninger som gjør det enklere å komme i kontakt med en psykolog når behovet er der - uavhengig av hvem du er. Vi har etablert oss som eksperter innen online psykolog tjenester, og tilbyr gode samarbeid med organisasjoner og selskaper.

Hvordan jobber vi

Alle våre høyt kvalifiserte psykologer er sertifisert til å utføre psykologisk terapi. De bruker forskningsbaserte metoder og har trening i å utføre psykologiske konsultasjoner over video og telefon. Forskning viser at online psykologtjenester kan være like effektive som tradisjonelle tjenester for små og moderate mentale problemer - som stress håndtering, angst og søvn problemer. Det er viktig for oss at tjenesten skal være trygg og enkel å bruke. Lifekeys konsultasjoner gjennomføres derfor gjennom en kryptert nettløsning. Som bruker trenger du kun tilgang til internett, en PC, nettbrett eller smarttelefon.

Fakta

Halvparten av oss vil oppleve en form for psykisk lidelse i løpet av livet. Mentale lidelser er blant de ledende årsakene til sykefravær i arbeidslivet. Det påvirker oss alle, på det sosiale, organisatoriske og ikke minst individuelle nivået. Lifekeys fokuserer derfor å tidlig håndtere problemer og senke terskelen for å oppsøke hjelp. Alle har lov å føle seg nedfor noen dager - og det er helt greit å gjøre noe med det. Ikke la små problemer bli til store. Lifekeys gir deg fleksible tidspunkter, ingen pendling og muligheten til å snakke med en psykolog uavhengig av hvor du er i verden.