Om oss

Lifekeys er en online psykologtjeneste som gjør det lettere å få tak i hjelp når du trenger det

Online psykolog kan være like god løsning for deg som kontorbasert psykolog. Våre online psykologer avholder konsultasjoner gjennom sikker teknologi i samarbeid med Telenor.
Vårt mål er at alle som trenger tilgang til psykolog får den hjelpen de trenger til en rimelig pris og uten ventetid. Lifekeys online psykolog er derfor tilgjengelig for deg alle dager, også i helgene.

Fem enkle Lifekeys-steg

Trinn 1. Velg tid og dato som passer for deg eller velg psykolog selv

Bestill en konsultasjon når det passer for deg. Du kan også velge den online psykolog som du selv tror er best egnet til å hjelpe deg. Gjennom vår bestillingsfunksjon blir du veiledet gjennom stegene til korrekt betalingsmåte. Har du bestilt hos oss før, lønner det seg å logge inn på «din side». Da vil bookingsystemet huske dine personalopplysninger, og du vil slippe å legge inn disse på nytt. Du logger inn øverst til høyre på siden.

Trinn 2. Opprett en brukerprofil 

I neste steg vil du bli bedt om å opprette en brukerprofil. Dette er for at du enkelt kan logge deg inn neste gang du bestiller time. Ingen informasjon annet enn det du selv velger å legge inn blir lagret. Informasjonen på profilen blir ikke videreformidlet til psykologen. Brukeren er selv ansvarlig for at all informasjon som blir utgitt av brukeren, er korrekt. Informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål.

Trinn 3. Gjennomfør betalingen

Etter brukerprofilen er opprettet, blir du videresendt til betalingsfunksjonen. Lifekeys tilbyr brukeren å kunne velge mellom forskjellige betalingsløsninger. Brukeren kan velge å betale med VISA, Mastercard, VIPPS heller Paypal.

Trinn 4. E-post bekreftelse om bestilling

Når betalingen er gjennomført, vil du motta en e-post med videre informasjon om hvordan du starter konsultasjonen med din psykolog. Mailen vil bli sendt til e-postadressen som ble oppgitt ved registrering. Hvis du ikke mottar en e-post etter bestilt time, anbefaler vi deg å sjekke om den har havnet i søppelposten/søppelmappen. Les e-posten og kontakt oss dersom du har noen spørsmål.

Trinn 5. Avhold konsultasjon

E-posten som du får fra oss beskriver hva du trenger å gjøre for å avholde konsultasjon. Rett før konsultasjonen skal begynne kopierer du den tilsendte linken inn i din nettleser og så avholdes konsultasjonen. Lifekeys bruker en løsning hos Telenor hvor det kreves at du anvender Google Chrome, Mozilla eller Opera som nettleser. Når konsultasjonen skal begynne kommer psykologen til samtalen.