Online parterapi

18. oktober 2023 kl. 09:56 · 3 minutter å lese

Et par

Det kan være forskjellige grunner for at par ønsker å gå i terapi. Noen par har bestemt seg for å være sammen, men ønsker å utvikle ferdigheter for å gjøre forholdet enda bedre. Andre par er usikre på om de ønsker å fortsette i forholdet og vil prøve terapi for å se om de kan finne sammen igjen dersom de lærer å kommunisere bedre.

 

Ettersom vi mennesker er forskjellig er det helt normalt at det i et forhold kan oppstå ulike konflikter og uenigheter om hvordan ting skal være. Noen av disse blir det raskt funnet enighet om, andre blir undergravd og ligger kanskje å tærer litt på forholdet over lengre perioder og noen utvikler seg til å bli samlivsproblemer. Slike samlivsproblemer oppstår ofte på grunn av kommunikasjonsproblemer i forholdet, og da kan parterapi være nyttig for å løse opp og finne ut av hva partene egentlig mener og vil.

 

Online parterapi foregår akkurat på samme måte som online videobaserte konsultasjoner med individer. Forskjellen er bare at det er 3 personer i samtalen, et par og psykologen. Vi anbefaler par å være til stede fysisk sammen når de gjennomfører online samtalen med psykologen.

Del

Relaterte artikler


Del