Silje Bjørnstad Holter


Bio

Silje ble utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 2013 og hun har erfaring med behandling av blant annet depresjon, engstelse og vansker i nære relasjoner. Hun spesialiserer seg innen klinisk samfunn- og allmennpsykologi, og har også arbeidet mye med psykiske vansker og helsefremming i helsetjenester særlig rettet mot unge voksne, samt gravide og foreldre.

Alle kommer med egne utfordringer, mål og behov for støtte, og Silje er opptatt av å skape en trygg relasjon hvor hun skreddersyr behandlingen i samarbeid med den enkelte klient. Hun er opptatt av hvordan vansker kommer til uttrykk i relasjoner med andre, og at arbeid med fokus på å styrke relasjoner ofte kan være viktig for å få det bedre.

Silje er en varm og engasjert psykolog som er opptatt av at hver klient skal kjenne seg møtt, forstått og hjulpet på en måte som passer dem.

Typiske problemstillinger Silje kan hjelpe deg med:

  • Depresjon
  • Engstelse
  • Livskrise
  • Vansker i nære relasjoner
  • Foreldre - barn veiledning
  • Graviditet og barsel

 

Silje tilpasser behandlingen til dine behov, og benytter ulike evidensbaserte tilnærminger som aksept- og forpliktelsesterapi (ACT), transdiagnostiske og tilknytningsbaserte metoder, metakognitiv- og kognitiv atferdsterapi samt ulike foreldreveiledningsmetoder.

 

Silje tar for tiden ikke i mot nye klienter. Har du hatt time med Silje tidligere kan du bestille time i kalenderen hennes. Har du spørsmål kan du alltid ta kontakt med oss på contact@lifekeys.no

Kalender