Lifekeys Kurs

Nyttige tips

Interessante tema

Få svar på det du lurer på

Et Lifekeys kurs er et videoforedrag med profesjonelle psykologer hvor deltakerne er anonyme, men har muligheten til å stille spørsmål i en chat underveis. Psykologen har en praktisk tilnærming til temaet, og målet er at du som deltar skal sitte igjen med nyttige tips og verktøy for å bedre kunne håndtere utfordringene det fokuseres på.

Våre neste kurs

Mestring av depresjon og nedstemthet
Mandager, kl: 18:00,60 min

Depresjon er en av de vanligste psykiske lidelsene, og så mye som 20-30% av befolkningen vil én eller flere ganger i løpet av livet rammes av depresjon. Tristhet og depressive symptomer er en naturlig reaksjon på vanskelige hendelser eller en utfordrende periode i livet – men noen ganger kan man oppleve å bli trist eller deprimert uten at man helt forstå hvorfor. Depresjon og nedstemthet er en belastende tilstand å befinne seg i, og påvirker oss på flere viktige områder i livet. Ved å delta på dette Lifekeys webinaret vil du sitte igjen med:

 • Kunnskap om hva som kjennetegner depresjon og nedstemthet
 • Tips og råd om hvordan du kan forholde deg til depresjon og nedstemthet
 • Psykologiske teknikker og øvelser som vil hjelpe deg på vei i prosessen mot å overvinne/bli kvitt/redusere depresjon og nedstemthet

Pris 490kr

Slik fungerer det

Slik fungerer kurs

 • 1. Velg kurs

  Velg kurset etter dine interesser og tid. Trykk 'Les mer' for å få en detaljert beskrivelse av kurset.

 • 2. Bestill

  Ved å trykke på 'Les mer' får du mulighet til å bestille kurset som du valgte. Du må være logget inn eller lage ny bruker ved bestilling.

 • 3. Bekreftelse og påminnelse

  Du får bekreftelse på din bestilling samt en påminnelse med link som gir deg tilgang til Online Kurs. Online Kurs kjører vi ved hjelp av Crowdcast.

Gjennomføre en kurs

Hvordan gjennomføre en samtale med Lifekeys

PC/Mac/Android

Da anbefaler vi å bruke Chrome, Firefox.

iPhone/iPad

Må bruke Safari 11.2 eller nyere.