Lifekeys Kurs

Nyttige tips

Interessante tema

Få svar på det du lurer på

Et Lifekeys kurs er et videoforedrag med profesjonelle psykologer hvor deltakerne er anonyme, men har muligheten til å stille spørsmål i en chat underveis. Psykologen har en praktisk tilnærming til temaet, og målet er at du som deltar skal sitte igjen med nyttige tips og verktøy for å bedre kunne håndtere utfordringene det fokuseres på.

Våre neste kurs

Mestring av arbeidsrelatert stress - fra stress til trivsel
8 Juni, kl: 18:00,60 min

Stress er i seg selv en naturlig fysiologisk respons som følge av overbelastning fra omgivelsene, og er dermed hensiktsmessig for liv og helse. Stress blir først negativ når tilstanden varer over lengre tid og folk føler at de mangler ressurser for at mestre situasjonen og belastningene det medfører. Estimat fra arbeidsmiljøforskning antar at omtrent 10 prosent av dem som er i jobb, plages av stress i den grad at det kan påvirke fysisk og psykisk helse, og flere mener at dette tallet i realiteten er enda høyere. Ved å delta på dette Lifekeys webinaret vil du sitte igjen med:

 • Kunnskap om hva arbeidsrelatert stress er
 • Tips og råd til hvordan du kan forholde deg til arbeidsrelatert stress
 • Psykologiske teknikker og øvelse for å ta første skritt for å overvinne arbeidsrelatert stress

Pris 490kr

Slik fungerer det

Slik fungerer kurs

 • 1. Velg kurs

  Velg kurset etter dine interesser og tid. Trykk 'Les mer' for å få en detaljert beskrivelse av kurset.

 • 2. Bestill

  Ved å trykke på 'Les mer' får du mulighet til å bestille kurset som du valgte. Du må være logget inn eller lage ny bruker ved bestilling.

 • 3. Bekreftelse og påminnelse

  Du får bekreftelse på din bestilling samt en påminnelse med link som gir deg tilgang til Online Kurs. Online Kurs kjører vi ved hjelp av Crowdcast.

Gjennomføre en kurs

Hvordan gjennomføre en samtale med Lifekeys

PC/Mac/Android

Da anbefaler vi å bruke Chrome, Firefox.

iPhone/iPad

Må bruke Safari 11.2 eller nyere.