Lifekeys Kurs

Nyttige tips

Interessante tema

Få svar på det du lurer på

Et Lifekeys kurs er et videoforedrag med profesjonelle psykologer hvor deltakerne er anonyme, men har muligheten til å stille spørsmål i en chat underveis. Psykologen har en praktisk tilnærming til temaet, og målet er at du som deltar skal sitte igjen med nyttige tips og verktøy for å bedre kunne håndtere utfordringene det fokuseres på.

Våre neste kurs

Gratis: Hvordan forholde seg til coronaviruset
03 April, kl: 12:00,60 min

Coronavirus, eller COVID-19 som den også kalles, sprer seg som en pandemi i store dele av verden. Det skaper naturligvis stor stress og frykt hos mange mennesker, både for seg selv og sin nærmeste familie.  Du kan ikke kontrollere viruset, men du kan kontrollere dine tanke og atferdsmønstre. Så i stedet for å føle deg hjelpeløs, fokuser på hvordan du kan forholde deg fornuftig til situasjonen. I webinaret vil vi ha fokus på noen enkle tips og verktøy man kan ta i bruk.   Ved å delta på dette Lifekeys webinaret vil du sitte igjen med:

 • Forståelse av hvorfor vi blir stresset
 • Enkle verktøy for å håndtere stress og bekymringer
 • Daglige rutiner og gode vaner

Pris 0kr

Slik fungerer det

Slik fungerer kurs

 • 1. Velg kurs

  Velg kurset etter dine interesser og tid. Trykk 'Les mer' for å få en detaljert beskrivelse av kurset.

 • 2. Bestill

  Ved å trykke på 'Les mer' får du mulighet til å bestille kurset som du valgte. Du må være logget inn eller lage ny bruker ved bestilling.

 • 3. Bekreftelse og påminnelse

  Du får bekreftelse på din bestilling samt en påminnelse med link som gir deg tilgang til Online Kurs. Online Kurs kjører vi ved hjelp av Crowdcast.

Gjennomføre en kurs

Hvordan gjennomføre en samtale med Lifekeys

PC/Mac/Android

Da anbefaler vi å bruke Chrome, Firefox.

iPhone/iPad

Må bruke Safari 11.2 eller nyere.