Lifekeys Kurs

Nyttige tips

Interessante tema

Få svar på det du lurer på

Et Lifekeys kurs er et videoforedrag med profesjonelle psykologer hvor deltakerne er anonyme, men har muligheten til å stille spørsmål i en chat underveis. Psykologen har en praktisk tilnærming til temaet, og målet er at du som deltar skal sitte igjen med nyttige tips og verktøy for å bedre kunne håndtere utfordringene det fokuseres på.

Våre neste kurs

Ensomhet og livsmestring
13 Juni, kl: 18:00,60 min

Ensomhet handler ofte om et savn etter å være med andre mennesker, eller et savn etter å ha noen å dele personlige opplevelser og erfaringer med. Ensomhet kan også handle om at man føler seg isolert eller utenfor, og det kan oppstå som en midlertidig følelse eller som en mer varig sinnstilstand. Så mye som rundt 16% av befolkningen er plaget av ensomhet, og ca 20% sier de har opplevd ensomhet tid til annen. Ensomhet kan med andre ord ramme de fleste av oss på et eller annet tidspunkt i livet, ofte i forbindelse med livsendringer, og påvirker både den fysiske og den psykiske helsen vår. Uansett er det viktig å håndtere ensomheten heller enn å unngå den. Ved å delta på dette Lifekeys webinaret vil du sitte igjen med:

 • Kunnskap om hva som kjennetegner ensomhet
 • Tips og råd til hvordan du kan forholde deg til ensomhet
 • Psykologiske teknikker og øvelser for å kunne ta det første skrittet mot å bli kjent med  andre mennesker, slik at du blir mindre ensom.

Pris 490kr

Slik fungerer det

Slik fungerer kurs

 • 1. Velg kurs

  Velg kurset etter dine interesser og tid. Trykk 'Les mer' for å få en detaljert beskrivelse av kurset.

 • 2. Bestill

  Ved å trykke på 'Les mer' får du mulighet til å bestille kurset som du valgte. Du må være logget inn eller lage ny bruker ved bestilling.

 • 3. Bekreftelse og påminnelse

  Du får bekreftelse på din bestilling samt en påminnelse med link som gir deg tilgang til Online Kurs. Online Kurs kjører vi ved hjelp av Crowdcast.

Gjennomføre en kurs

Hvordan gjennomføre en samtale med Lifekeys

PC/Mac/Android

Da anbefaler vi å bruke Chrome, Firefox.

iPhone/iPad

Må bruke Safari 11.2 eller nyere.