LIFEKEYS er en nettbasert psykologtjeneste som gjør psykologhjelp mer tilgjengelig. Hos LIFEKEYS gis konsultasjonene gjennom videobaserte samtaler. Forskning og erfaring viser at for dem som sliter med lettere psykiske lidelser, kan nettbaserte løsninger være like effektiv som kontorbaserte psykologsamtaler. Vår kundegruppe er i hovedsak privatpersoner med lettere typer av psykiske plager, og kommunale instanser.

Vi er nå på utkikk etter 2-3 psykologer som deler vår tro på nettbaserte psykologtjenester. Som psykolog hos oss vil du få opplæring i LIFEKEYS’ verktøy og ta del i vår visjon. Stillingene er deltidsstillinger og kan kombineres med andre stillinger.

 

Vi tilbyr:

Dette er en unik mulighet for deg som psykolog til å være med på å modernisere psykologtjenester i Norge. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag. Du kan jobbe fra hvor som helst, når som helst. I utgangspunktet kan du også velge din egen arbeidsmengde. Du vil få opplæring i LIFEKEYS’ digitale verktøy og stillingen gir mulighet for god inntjening.

 

Krav til søker:

Du er autorisert psykolog i Norge.

Du har minimum ett års erfaring som psykolog.

Du er komfortabel med å ha videobaserte samtaler.

Du er uredd for teknologi og må trives med å arbeide med innovative løsninger.

For mer informasjonwww.lifekeys.no


Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: snarest

Søknad sendes til: lifekeys@lifekeys.no


Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og konfidensiell samtale

Daglig leder: Gudmundur Ebenezer
Tlf. 451 84 433
lifekeys@lifekeys.no

Sommer Internship for deg med kompetanse innen informasjonsteknologi, nyskapning eller markedsføring.

Visste du at over halvparten av befolkningen kommer til å slite med psykiske vansker i løpet av livet? Det er noe som vi i Lifekeys ønsker å gjøre noe med. LIFEKEYS er en nettbasert psykologtjeneste som gjør psykologhjelp mer tilgjengelig. Hos LIFEKEYS gis konsultasjonene gjennom video, chat og telefon. Forskning og erfaring viser at for dem som sliter med lettere psykiske lidelser, kan nettbaserte løsninger være like effektiv som kontorbaserte psykologsamtaler. Vi ønsker å bli nordens ledende på digitale løsninger innen mental helse før 2020.

Vi er nå ute etter sommer interns i Lifekeys til vårt lokale ved Media City Bergen.

Vi er ute etter praktikanter med sterke akademiske resultater, gode kommunikative egenskaper og en genuin interesse for psykisk helse og digitale løsninger.

Dette er en unik mulighet for deg til å bli kjent med en bedrift som vokser fort og du får mulighet til å påvirke en bedrift i internasjonaliserings fase. Vi er ute etter praktikanter innenfor informasjonsteknologi, nyskapning og markedsføring.

Som utvikler vil du arbeide i team og få personlig oppfølging fra en erfaren og dyktig CTO og du vil få oppgaver knyttet opp mot spennende utviklingsarbeid. Praktikanter innenfor de andre fagområdene vil arbeide i team og med oppgaver innenfor markedsføring, internasjonalisering, analyse og forretningsutvikling.

Vi legger stor vekt på at den enkelte intern skal få et lærerikt opphold med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging. Dette er en god mulighet for deg som ønsker å få relevant arbeidserfaring.

For mer informasjon: www.lifekeys.no


Tiltredelse: avtales

Søknadsfrist: snarest

Sted: Bergen. Media City.

Søknad sendes tillifekeys@lifekeys.no


Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Daglig leder: Gudmundur Ebenezer
Tlf. +47 451 84 433
lifekeys@lifekeys.no