Psykolog

LIFEKEYS er en nettbasert psykologtjeneste som gjør psykologhjelp mer tilgjengelig. Hos LIFEKEYS gis konsultasjonene gjennom videobaserte samtaler. Forskning og erfaring viser at for dem som sliter med lettere psykiske lidelser, kan nettbaserte løsninger være like effektiv som kontorbaserte psykologsamtaler. Vår kundegruppe er i hovedsak privatpersoner med lettere typer av psykiske plager, og kommunale instanser.

Vi er nå på utkikk etter 2-3 psykologer som deler vår tro på nettbaserte psykologtjenester. Som psykolog hos oss vil du få opplæring i LIFEKEYS’ verktøy og ta del i vår visjon. Stillingene er deltidsstillinger og kan kombineres med andre stillinger.

 

Vi tilbyr:

Dette er en unik mulighet for deg som psykolog til å være med på å modernisere psykologtjenester i Norge. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag. Du kan jobbe fra hvor som helst, når som helst. I utgangspunktet kan du også velge din egen arbeidsmengde. Du vil få opplæring i LIFEKEYS’ digitale verktøy og stillingen gir mulighet for god inntjening.

 

Krav til søker:

Du er autorisert psykolog i Norge.

Du har minimum ett års erfaring som psykolog.

Du er komfortabel med å ha videobaserte samtaler.

Du er uredd for teknologi og må trives med å arbeide med innovative løsninger.

For mer informasjonwww.lifekeys.no

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: snarest

Søknad sendes til: lifekeys@lifekeys.no

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og konfidensiell samtale

Daglig leder: Gudmundur Ebenezer
Tlf. 451 84 433
lifekeys@lifekeys.no